Terugkijken: persconferentie Mark Rutte over zomervakantie (woensdag 3 juni)

Terugkijken: persconferentie Mark Rutte over zomervakantie (woensdag 3 juni)

Op woensdag 3 juni gaf premier Mark Rutte, samen met zijn trouwe kompaan Hugo de Jonge, weer een persconferentie waar reikhalzend naar werd uitgekeken door veel Nederlanders. Want hoe gaat onze zomervakantie er in 2020 precies uitzien? Dat en meer kwam aan bod.

Terugkijken: persconferentie <em>Mark Rutte</em> over zomervakantie (woensdag 3 juni) Op woensdag 3 juni gaf premier Mark Rutte, samen met zijn trouwe kompaan Hugo de Jonge, weer een persconferentie waar reikhalzend naar werd uitgekeken door veel Nederlanders. Want hoe gaat onze zomervakantie er in 2020 precies uitzien? Dat en meer kwam aan bod. Femke HalsemaRutte onthulde onder meer dat er vanaf 15 juni een 'geel reisadvies' geldt voor twaalf landen, wat betekent dat er moet worden gelet op de veiligheidsrisico's in deze landen. Het geldt onder meer voor Duitsland, België en Italië. Verder ging Rutte onder meer in op de veelbesproken demonstratie van Tweede Pinksterdag in Amsterdam en de kritiek op burgemeester Femke Halsema. Ook Rutte vond die "onverantwoord". Kijk hierboven de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge van woensdag 3 juni terug. Bekijk ook Mark Rutte: "Sportscholen en sauna's toch eerder open" (vanaf 1 juli) Bekijk deze video » TERUGKIJKEN: persconferentie Mark Rutte na ministerraad (29 mei) Bekijk deze video »
Nieuws :
Terugkijken: persconferentie Mark Rutte over zomervakantie (woensdag 3 juni)

Femke Halsema
Rutte onthulde onder meer dat er vanaf 15 juni een 'geel reisadvies' geldt voor twaalf landen, wat betekent dat er moet worden gelet op de veiligheidsrisico's in deze landen. Het geldt onder meer voor Duitsland, België en Italië. Verder ging Rutte onder meer in op de veelbesproken demonstratie van Tweede Pinksterdag in Amsterdam en de kritiek op burgemeester Femke Halsema. Ook Rutte vond die "onverantwoord".

Kijk hierboven de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge van woensdag 3 juni terug.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: persconferentie Mark Rutte over zomervakantie (woensdag 3 juni) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV