Talkshow M: is het reizen met een vliegtuig in coronatijd wel veilig genoeg?

Talkshow M: is het reizen met een vliegtuig in coronatijd wel veilig genoeg?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M van woensdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van M terugkijken op Gids.tv.

In de talkshow M werd de persconferentie van Mark Rutte nabesproken, waarin hij onder meer vertelde dat er voor twaalf landen een 'code geel' geldt - en dat reizen naar die landen dus mogelijk is. Maar is dat reizen wel veilig genoeg, zeker als je met het vliegtuig gaat? Politiek verslaggever Floor Bremer zag beelden uit de Verenigde Staten, waar mensen "als haringen in een ton" zitten.

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

<em>Talkshow M</em>: is het reizen met een vliegtuig in coronatijd wel veilig genoeg? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M van woensdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van M terugkijken op Gids.tv. In de talkshow M werd de persconferentie van Mark Rutte nabesproken, waarin hij onder meer vertelde dat er voor twaalf landen een 'code geel' geldt - en dat reizen naar die landen dus mogelijk is. Maar is dat reizen wel veilig genoeg, zeker als je met het vliegtuig gaat? Politiek verslaggever Floor Bremer zag beelden uit de Verenigde Staten, waar mensen "als haringen in een ton" zitten. Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Heftige beelden: KLM-vliegtuig met Nederlanders uit Nieuw-Zeeland overvol Bekijk deze video » Bekijk bomvol vliegtuig in New York ondanks coronamaatregelen Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M: is het reizen met een vliegtuig in coronatijd wel veilig genoeg?

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M: is het reizen met een vliegtuig in coronatijd wel veilig genoeg? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV