Bekijk hilarische aflevering Bij Andy in de Auto met internetheld Sidney Schmeltz

Bekijk hilarische aflevering Bij Andy in de Auto met internetheld Sidney Schmeltz

Bekijk hilarische aflevering <em>Bij Andy in de Auto</em> met internetheld Sidney Schmeltz Andy van der Meijde heeft voor zijn YouTube-serie Bij Andy in de Auto al de nodige grote namen in de auto gehad. Hij voerde serieuze gesprekken met Peter Bosz, maar had ook lol met gasten als Hakim Ziyech - maar in zijn nieuwste aflevering heeft hij alléén maar lol. Dit keer is cultheld Sidney Schmeltz namelijk te gast, die het internet veroverde met zijn uitspraak "Rijke Tatas". Bekijk de volledige aflevering van Bij Andy in de Auto met Sidney Schmeltz hierboven. Bekijk ook Video: Andy van der Meijde tegen Hélène Hendriks: "Blouse open is jouw kracht" Bekijk deze video » Muis van Mocro Maffia bij Andy in de auto: "Stage bij SC Heerenveen werd drie keer niks" Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk hilarische aflevering Bij Andy in de Auto met internetheld Sidney Schmeltz

Andy van der Meijde heeft voor zijn YouTube-serie Bij Andy in de Auto al de nodige grote namen in de auto gehad. Hij voerde serieuze gesprekken met Peter Bosz, maar had ook lol met gasten als Hakim Ziyech - maar in zijn nieuwste aflevering heeft hij alléén maar lol. Dit keer is cultheld Sidney Schmeltz namelijk te gast, die het internet veroverde met zijn uitspraak "Rijke Tatas".

Bekijk de volledige aflevering van Bij Andy in de Auto met Sidney Schmeltz hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hilarische aflevering Bij Andy in de Auto met internetheld Sidney Schmeltz of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV