Bizar: Michella Kox doet poging tot zingen in videoclip 'Niet mijn normaal'

Bizar: Michella Kox doet poging tot zingen in videoclip 'Niet mijn normaal'

Michella Kox, die we kennen van haar deelnames aan illustere tv-programma's als Dames in de dop, Echte meisjes in de jungle en De slechtste chauffeur van Nederland VIPS, verbijsterd haar volgers met een bizarre nieuwe videoclip: 'Niet mijn normaal'. Hierin doet ze een dappere poging om te zingen.

Kritiek op Mark Rutte
In het nummer laat Kox op niet mis te verstane wijze weten dat ze helemaal klaar is met de strenge coronamaatregelen die Mark Rutte het land heeft opgelegd, zoals de boete van bijna 400 euro die je krijgt bij samenscholing. Hierover praat ze zelfs tegen haar hond: "Zoveel geld heeft mama niet, dan moet mama haar kut verkopen..." Buitengewoon smaakvol dus, en of ze nu zoveel talent heeft voor zingen?

Bekijk de bizarre videoclip van Michella Kox hieronder.

Bizar: <em>Michella Kox</em> doet poging tot zingen in videoclip 'Niet mijn normaal' Michella Kox, die we kennen van haar deelnames aan illustere tv-programma's als Dames in de dop, Echte meisjes in de jungle en De slechtste chauffeur van Nederland VIPS, verbijsterd haar volgers met een bizarre nieuwe videoclip: 'Niet mijn normaal'. Hierin doet ze een dappere poging om te zingen. Kritiek op Mark RutteIn het nummer laat Kox op niet mis te verstane wijze weten dat ze helemaal klaar is met de strenge coronamaatregelen die Mark Rutte het land heeft opgelegd, zoals de boete van bijna 400 euro die je krijgt bij samenscholing. Hierover praat ze zelfs tegen haar hond: "Zoveel geld heeft mama niet, dan moet mama haar kut verkopen..." Buitengewoon smaakvol dus, en of ze nu zoveel talent heeft voor zingen? Bekijk de bizarre videoclip van Michella Kox hieronder. Bekijk ook Michella Kox over corona: "Ik denk dat we allemaal kapot gaan hoor" Bekijk deze video » Video: Michella Kox onthult welk koppel van Temptation Island nep is Bekijk deze video »
Entertainment :
Bizar: Michella Kox doet poging tot zingen in videoclip 'Niet mijn normaal'

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bizar: Michella Kox doet poging tot zingen in videoclip 'Niet mijn normaal' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV