Mark Rutte kraakt beleid Femke Halsema: "Het was onverantwoord" (video)

Mark Rutte kraakt beleid Femke Halsema: "Het was onverantwoord" (video)

In de persconferentie van Mark Rutte, die hij op woensdag 3 juni samen met Hugo de Jonge gaf, heeft de premier gereageerd op de massale demonstratie in Amsterdam. Er kwam veel kritiek op burgemeester Femke Halsema, en ook Rutte is duidelijk: "Het was onverantwoord."

Geschrokken
Rutte vertelt dat hij geschrokken is van de beelden die maandag (1 juni) opdoken vanaf de Dam in Amsterdam. Duizenden mensen gooiden daar zonder pardon de coronamaatregelen overboord, waardoor er een reële kans is op een nieuwe uitbraak van het virus in Nederland. Wel zei hij dat Rutte pertinent tegen een verbod op demonstreren is.

Bekijk de beelden uit de persconferentie van Mark Rutte hieronder.

<em>Mark Rutte</em> kraakt beleid Femke Halsema: &quot;Het was onverantwoord&quot; (video) In de persconferentie van Mark Rutte, die hij op woensdag 3 juni samen met Hugo de Jonge gaf, heeft de premier gereageerd op de massale demonstratie in Amsterdam. Er kwam veel kritiek op burgemeester Femke Halsema, en ook Rutte is duidelijk: "Het was onverantwoord." GeschrokkenRutte vertelt dat hij geschrokken is van de beelden die maandag (1 juni) opdoken vanaf de Dam in Amsterdam. Duizenden mensen gooiden daar zonder pardon de coronamaatregelen overboord, waardoor er een reële kans is op een nieuwe uitbraak van het virus in Nederland. Wel zei hij dat Rutte pertinent tegen een verbod op demonstreren is. Bekijk de beelden uit de persconferentie van Mark Rutte hieronder. Bekijk ook Klaas Dijkhoff slaat terug na 'hypocriet'-beschuldiging Sophie Hilbrand (video) Bekijk deze video » John van den Heuvel: "Femke Halsema moet eens in de spiegel kijken" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Mark Rutte kraakt beleid Femke Halsema: "Het was onverantwoord" (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mark Rutte kraakt beleid Femke Halsema: "Het was onverantwoord" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV