Zien: demonstratie Rotterdam loopt uit de hand, politiebusjes belaagd

Zien: demonstratie Rotterdam loopt uit de hand, politiebusjes belaagd

Nadat de demonstratie in Rotterdam werd beëindigd, leek het in eerste instantie goed te gaan. Uiteindelijk is het echter toch uit de hand gelopen. Op beelden is te zien hoe politiebusjes worden belaagd door een horde demonstranten.

"Doe rustig!"
Er is weliswaar iemand te horen met een megafoon, die de demonstranten oproept om rustig te doen, maar dat bericht is aan sommigen niet besteed. Zo is er een jonge vrouw die over een uitgebreid vocabulaire blijkt te beschikken: ze roept constant "Fuck you!" naar de politieagenten in de busjes.

Bekijk de beelden van de demonstratie in Rotterdam hieronder.

Zien: <em>demonstratie Rotterdam</em> loopt uit de hand, politiebusjes belaagd Nadat de demonstratie in Rotterdam werd beëindigd, leek het in eerste instantie goed te gaan. Uiteindelijk is het echter toch uit de hand gelopen. Op beelden is te zien hoe politiebusjes worden belaagd door een horde demonstranten. "Doe rustig!"Er is weliswaar iemand te horen met een megafoon, die de demonstranten oproept om rustig te doen, maar dat bericht is aan sommigen niet besteed. Zo is er een jonge vrouw die over een uitgebreid vocabulaire blijkt te beschikken: ze roept constant "Fuck you!" naar de politieagenten in de busjes. Bekijk de beelden van de demonstratie in Rotterdam hieronder. Bekijk ook Demonstratie Rotterdam: gigantische drukte op en rond Erasmusbrug (video) Bekijk deze video » Deelnemers demonstratie Rotterdam verbaasd: "In Amsterdam ging het toch ook goed?" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: demonstratie Rotterdam loopt uit de hand, politiebusjes belaagd

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: demonstratie Rotterdam loopt uit de hand, politiebusjes belaagd of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV