Beau gemist? Vincent Karremans noemt racisme "het vergif van de samenleving"

Beau gemist? Vincent Karremans noemt racisme "het vergif van de samenleving"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Vincent Karremans, raadslid van de VVD in de gemeente Rotterdam, vindt de demonstraties tegen racisme en vóór Black Lives Matter meer dan terecht. Volgens hem is racisme "het vergif van de samenleving". Hij is echter wel teleurgesteld in het gedrag van demonstranten: "Terrassen zijn kort en klein geslagen."

Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Vincent Karremans noemt racisme &quot;het vergif van de samenleving&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Vincent Karremans, raadslid van de VVD in de gemeente Rotterdam, vindt de demonstraties tegen racisme en vóór Black Lives Matter meer dan terecht. Volgens hem is racisme "het vergif van de samenleving". Hij is echter wel teleurgesteld in het gedrag van demonstranten: "Terrassen zijn kort en klein geslagen." Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: demonstratie Rotterdam loopt uit de hand, politiebusjes belaagd Bekijk deze video » Onrust na demonstratie Rotterdam: enorme vuurwerkbom ontploft (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Vincent Karremans noemt racisme "het vergif van de samenleving"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Vincent Karremans noemt racisme "het vergif van de samenleving" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV