Op1 gemist? Discussie over demonstratie Rotterdam: "Je snapt er geen bal van!"

Op1 gemist? Discussie over demonstratie Rotterdam: "Je snapt er geen bal van!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv.

Bij Op1 was raadslid Nourdin el Ouali van NIDA Rotterdam aanwezig om te praten over de demonstratie die op woensdag 3 juni in Rotterdam plaatsvond. Hij wil benadrukken dat het punt dat de demonstranten hebben willen maken in zijn ogen belangrijker is dan het coronavirus. Tegenover hem zit raadslid Tanya Hoogwerf van Leefbaar Rotterdam, die de mening niet deelt. "Je snapt er geen bal van!" aldus El Ouali.

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Discussie over <em>demonstratie Rotterdam</em>: &quot;Je snapt er geen bal van!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv. Bij Op1 was raadslid Nourdin el Ouali van NIDA Rotterdam aanwezig om te praten over de demonstratie die op woensdag 3 juni in Rotterdam plaatsvond. Hij wil benadrukken dat het punt dat de demonstranten hebben willen maken in zijn ogen belangrijker is dan het coronavirus. Tegenover hem zit raadslid Tanya Hoogwerf van Leefbaar Rotterdam, die de mening niet deelt. "Je snapt er geen bal van!" aldus El Ouali. Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Demonstratie Rotterdam: gigantische drukte op en rond Erasmusbrug (video) Bekijk deze video » Zien: demonstratie Rotterdam loopt uit de hand, politiebusjes belaagd Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Discussie over demonstratie Rotterdam: "Je snapt er geen bal van!"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Discussie over demonstratie Rotterdam: "Je snapt er geen bal van!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV