Op1 gemist? Verhitte discussie Rotterdamse politici over demonstratie

Op1 gemist? Verhitte discussie Rotterdamse politici over demonstratie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv.

De antiracisme-demonstraties in Nederland zorgen voor heel wat ophef, hier komen veel mensen op af en in verband met het coronavirus kan dit grote gevolgen hebben. Nourdin El Ouali van NIDA Rotterdam en Tanya Hoogwerf van Leefbaar Rotterdam gaan de pittige discussie met elkaar aan over deze protesten in Nederland.

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Verhitte discussie Rotterdamse politici over demonstratie Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv. De antiracisme-demonstraties in Nederland zorgen voor heel wat ophef, hier komen veel mensen op af en in verband met het coronavirus kan dit grote gevolgen hebben. Nourdin El Ouali van NIDA Rotterdam en Tanya Hoogwerf van Leefbaar Rotterdam gaan de pittige discussie met elkaar aan over deze protesten in Nederland. Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Salwa van der Gaag: "Demonstratie Rotterdam met meer mensen dan Amsterdam" Bekijk deze video » Op1 gemist? Discussie over demonstratie Rotterdam: "Je snapt er geen bal van!" Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Verhitte discussie Rotterdamse politici over demonstratie

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Verhitte discussie Rotterdamse politici over demonstratie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen