Docu Overtijd en de Sekszusjes gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Overtijd en de Sekszusjes gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Overtijd en de Sekszusjes gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de intieme interviewdocumentaire Overtijd vertellen drie jonge vrouwen over een moeilijke periode in hun leven: de keuze voor abortus. Krista en Marcelle Arriëns, beter bekend als de Sekszusjes, leiden de documentaire in en praten erover na met gasten, waaronder de regisseur. ComplexIn de korte documentaire Overtijd vertellen drie vrouwen over het complexe besluit om hun zwangerschap te beëindigen. Ze praten over de twijfels, de schaamte, het schuldgevoel en hoe deze ervaring nog altijd een rol speelt in hun leven. TaboeIn het voor- en nagesprek ontvangen de Sekszusjes de regisseur van de documentaire en (ervarings)deskundigen. Ze praten over het taboe dat abortus nog steeds is en over hoe we er in Nederland meer over kunnen praten. Het wordt een openhartig en eigenzinnig gesprek over het omgaan met abortus. Thierry Baudet: "Niemand staat te juichen bij abortus" Bekijk deze video » Pauw gemist? CDA-prominent Elco Brinkman over ophef abortus Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In de intieme interviewdocumentaire Overtijd vertellen drie jonge vrouwen over een moeilijke periode in hun leven: de keuze voor abortus. Krista en Marcelle Arriëns, beter bekend als de Sekszusjes, leiden de documentaire in en praten erover na met gasten, waaronder de regisseur.

Complex
In de korte documentaire Overtijd vertellen drie vrouwen over het complexe besluit om hun zwangerschap te beëindigen. Ze praten over de twijfels, de schaamte, het schuldgevoel en hoe deze ervaring nog altijd een rol speelt in hun leven.

Taboe
In het voor- en nagesprek ontvangen de Sekszusjes de regisseur van de documentaire en (ervarings)deskundigen. Ze praten over het taboe dat abortus nog steeds is en over hoe we er in Nederland meer over kunnen praten. Het wordt een openhartig en eigenzinnig gesprek over het omgaan met abortus.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Docu Overtijd en de Sekszusjes gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV