Op1 gemist? Guido Weijers bouwt een coronaproof theater

Op1 gemist? Guido Weijers bouwt een coronaproof theater

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv.

Guido Weijers heeft een manier gevonden om toch optredens te kunnen geven met publiek in de coronacrisis. De cabaretier heeft namelijk met verschillende partijen samengewerkt en een coronaproof theater weten op te zetten.

Bekijk het fragment met Guido Weijers uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Guido Weijers bouwt een coronaproof theater Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv. Guido Weijers heeft een manier gevonden om toch optredens te kunnen geven met publiek in de coronacrisis. De cabaretier heeft namelijk met verschillende partijen samengewerkt en een coronaproof theater weten op te zetten. Bekijk het fragment met Guido Weijers uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Guido Weijers brengt ode aan lege zaal: ‘Maar zo leeg is te leeg’ (video) Bekijk deze video » Guido Weijers over cultuursector: "Onze plannen veel veiliger dan IKEA" Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Guido Weijers bouwt een coronaproof theater

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Guido Weijers bouwt een coronaproof theater of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV