Mark Rutte over overlijden moeder: "Ik wilde dit niet geheim houden" (video)

Mark Rutte over overlijden moeder: "Ik wilde dit niet geheim houden" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Mark Rutte maakte vorige week bekend dat zijn moeder op 96-jarige leeftijd is overleden. Hij praat er over met Jaïr Ferwerda: "Ik heb het verteld omdat het gek zou zijn als ik het stil zou houden."

Kon taak niet neerleggen
Hij vervolgt: "Ik wilde dit niet geheim houden." Het was een rare tijd, omdat de premier volop door moest gaan met het voeren van zware coronadebatten, terwijl het slecht ging met zijn moeder: "Dat is niet makkelijk. Maar ik kan ook niet op dat moment die taak neerleggen."

Lief land
Rutte vertelt dat hij en zijn familie elkaar hebben gesteund en opgevangen. Ook lichtte hij enkele van zijn collega's in: "Hugo (de Jonge) en Ferd (Grapperhaus) heb ik het heel snel verteld. Dat helpt ook. Dan merk je dat we een heel lief land zijn en erg op elkaar letten."

Mark Rutte over overlijden moeder: "Ik wilde dit niet geheim houden" (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Mark Rutte maakte vorige week bekend dat zijn moeder op 96-jarige leeftijd is overleden. Hij praat er over met Jaïr Ferwerda: "Ik heb het verteld omdat het gek zou zijn als ik het stil zou houden." Kon taak niet neerleggenHij vervolgt: "Ik wilde dit niet geheim houden." Het was een rare tijd, omdat de premier volop door moest gaan met het voeren van zware coronadebatten, terwijl het slecht ging met zijn moeder: "Dat is niet makkelijk. Maar ik kan ook niet op dat moment die taak neerleggen." Lief landRutte vertelt dat hij en zijn familie elkaar hebben gesteund en opgevangen. Ook lichtte hij enkele van zijn collega's in: "Hugo (de Jonge) en Ferd (Grapperhaus) heb ik het heel snel verteld. Dat helpt ook. Dan merk je dat we een heel lief land zijn en erg op elkaar letten." Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beau: Memphis Depay vond aanwezigheid bij demonstratie Amsterdam belangrijk Bekijk deze video »
TV :
Mark Rutte over overlijden moeder: "Ik wilde dit niet geheim houden" (video)

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mark Rutte over overlijden moeder: "Ik wilde dit niet geheim houden" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV