Marc de Hond overleden: bekijk zijn openhartige verhaal over zijn ziekte (video)

Marc de Hond overleden: bekijk zijn openhartige verhaal over zijn ziekte (video)

Marc de Hond is woensdag op 42-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Jaren geleden belandde hij in een rolstoel na complicaties bij een tumor in zijn rug, en twee jaar geleden werd een tumor ontdekt in zijn blaas.

Marc open over ziekte en theatershow
Marc is in verschillende interviews erg openhartig geweest over zijn ziekte. Hij maakte een speciale theatershow waarin hij werd ondervraagd door allerlei bekende mensen uit het vak, om zo zijn kinderen een waardevol document over hun vader mee te geven. De Hond, zoon van Maurice, was ook onder meer bekend als schrijver, rolstoelbasketballer en ondernemer.

Bekijk het openhartige verhaal van Marc de Hond over zijn ziekte in de video van M hieronder.

<em>Marc de Hond</em> overleden: bekijk zijn openhartige verhaal over zijn ziekte (video) Marc de Hond is woensdag op 42-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Jaren geleden belandde hij in een rolstoel na complicaties bij een tumor in zijn rug, en twee jaar geleden werd een tumor ontdekt in zijn blaas. Marc open over ziekte en theatershowMarc is in verschillende interviews erg openhartig geweest over zijn ziekte. Hij maakte een speciale theatershow waarin hij werd ondervraagd door allerlei bekende mensen uit het vak, om zo zijn kinderen een waardevol document over hun vader mee te geven. De Hond, zoon van Maurice, was ook onder meer bekend als schrijver, rolstoelbasketballer en ondernemer. Bekijk het openhartige verhaal van Marc de Hond over zijn ziekte in de video van M hieronder. Zieke Marc de Hond creëert ‘overdosis aan Marc’ voor zijn kinderen Bekijk deze video » Wilfred Genee heeft openhartig gesprek met Marc de Hond: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Talkshow :
Marc de Hond overleden: bekijk zijn openhartige verhaal over zijn ziekte (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marc de Hond overleden: bekijk zijn openhartige verhaal over zijn ziekte (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV