Zien: Barack Obama reageert op dood George Floyd en protesten in VS

Zien: Barack Obama reageert op dood George Floyd en protesten in VS

Bekijk hier beelden van rellen in de VS na de dood van George Floyd.

De dood van George Floyd heeft over de hele wereld enorm veel losgemaakt. Deze zwarte man werd door een agent zo hardhandig behandeld dat hij tijdens zijn arrestatie om het leven kwam. Nu heeft de voormalige Amerikaanse president Barack Obama zich voor het eerst in een video uitgesproken over wat er momenteel allemaal in de Verenigde Staten aan de hand is.

Barack over geschiedenis van racisme
Barack spreekt onder meer zijn steun uit voor de families en nabestaanden die direct bij de tragedies in de VS betrokken zijn. Ook heeft Barack het over ‘epische veranderingen’, die momenteel in het land gaande zijn. Verder spreekt Obama over bijvoorbeeld de geschiedenis van racisme, waar het land al vele decennia mee te maken heeft.

Bekijk de video hieronder, het verhaal van Barack Obama begint na 31 minuten.

Zien: <em>Barack Obama</em> reageert op dood George Floyd en protesten in VS Bekijk hier beelden van rellen in de VS na de dood van George Floyd. De dood van George Floyd heeft over de hele wereld enorm veel losgemaakt. Deze zwarte man werd door een agent zo hardhandig behandeld dat hij tijdens zijn arrestatie om het leven kwam. Nu heeft de voormalige Amerikaanse president Barack Obama zich voor het eerst in een video uitgesproken over wat er momenteel allemaal in de Verenigde Staten aan de hand is. Barack over geschiedenis van racismeBarack spreekt onder meer zijn steun uit voor de families en nabestaanden die direct bij de tragedies in de VS betrokken zijn. Ook heeft Barack het over ‘epische veranderingen’, die momenteel in het land gaande zijn. Verder spreekt Obama over bijvoorbeeld de geschiedenis van racisme, waar het land al vele decennia mee te maken heeft. Bekijk de video hieronder, het verhaal van Barack Obama begint na 31 minuten. Zien: Barack Obama beschuldigt Donald Trump van slecht coronabeleid Bekijk deze video » Donald Trump slaat terug naar Barack Obama: "Hij was zeer incompetent" (video) Bekijk deze video »
Buitenland :
Zien: Barack Obama reageert op dood George Floyd en protesten in VS

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Barack Obama reageert op dood George Floyd en protesten in VS of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV