Zien: aardverschuiving Noorwegen sleurt 8 huizen zee in

Zien: aardverschuiving Noorwegen sleurt 8 huizen zee in

UPDATE: zo ziet Alta eruit na afloop aardverschuiving

Angstige momenten voor bewoners van acht huizen in de Noorse plaats Alta: hun huizen zijn letterlijk de zee in getrokken door een aardverschuiving. Een van de huiseigenaren vertelde dat hij een harde knal hoorde waarna hij moest rennen voor zijn leven. Uiteindelijk zijn er gelukkig geen doden of gewonden gevallen maar dat het heel anders had kunnen aflopen zie je op de beelden van het AD hieronder.

Zien: aardverschuiving <em>Noorwegen</em> sleurt 8 huizen zee in UPDATE: zo ziet Alta eruit na afloop aardverschuiving Angstige momenten voor bewoners van acht huizen in de Noorse plaats Alta: hun huizen zijn letterlijk de zee in getrokken door een aardverschuiving. Een van de huiseigenaren vertelde dat hij een harde knal hoorde waarna hij moest rennen voor zijn leven. Uiteindelijk zijn er gelukkig geen doden of gewonden gevallen maar dat het heel anders had kunnen aflopen zie je op de beelden van het AD hieronder. Bekijk ook Heftige beelden: Trein in China ontspoort na aardverschuiving Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: aardverschuiving Noorwegen sleurt 8 huizen zee in

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: aardverschuiving Noorwegen sleurt 8 huizen zee in of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV