Video: Speciale virtuele ‘coronaproof’ editie Alpe D'Huzes van start

Video: Speciale virtuele ‘coronaproof’ editie Alpe D'Huzes van start

Ook het sportevenement Alpe D'Huzes ziet er dit jaar heel anders uit door de coronacrisis. Gelukkig is er genoeg creativiteit binnen de organisatie waardoor dit event voor het goede doel alsnog kan doorgaan, en wordt er alsnog veel geld bij elkaar gefietst voor kankeronderzoek in een virtuele editie op verschillende plekken in Nederland. Verslaggever Peter Boender bezoekt Krimpenerwaard waar de actie voor Alpe D'Huzes net is begonnen met een digitale fietstocht.

Bekijk de video van het AD over de Alpe D'Huzes hieronder.

Video: Speciale virtuele ‘coronaproof’ editie <em>Alpe D'Huzes</em> van start Ook het sportevenement Alpe D'Huzes ziet er dit jaar heel anders uit door de coronacrisis. Gelukkig is er genoeg creativiteit binnen de organisatie waardoor dit event voor het goede doel alsnog kan doorgaan, en wordt er alsnog veel geld bij elkaar gefietst voor kankeronderzoek in een virtuele editie op verschillende plekken in Nederland. Verslaggever Peter Boender bezoekt Krimpenerwaard waar de actie voor Alpe D'Huzes net is begonnen met een digitale fietstocht. Bekijk de video van het AD over de Alpe D'Huzes hieronder. Nikkie Tutorials haalt meer dan 65.000 euro op met Alpe d'HuZes Bekijk deze video » Hart van Nederland: Alpe d'HuZes uitgesteld vanwege coronacrisis Bekijk deze video »
Sport :
Video: Speciale virtuele ‘coronaproof’ editie Alpe D'Huzes van start

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Speciale virtuele ‘coronaproof’ editie Alpe D'Huzes van start of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV