Zien: Star Wars-acteur John Boyega geeft emotionele speech over Black Lives Matter

Zien: Star Wars-acteur John Boyega geeft emotionele speech over Black Lives Matter

Niet alleen gewone burgers zijn vaak het slachtoffer van racisme door politieagenten - of andere instanties in de samenleving. Zelfs de grootste Hollywoodsterren krijgen ermee te maken. Star Wars-acteur John Boyega pikt het niet langer. Hij gaf in het Londense Hyde Park een emotionele speech.

Racisme
Vol vuur levert Boyega een speech af over de rechten van zwarte mensen en het racisme waar hij zelf mee te maken heeft gehad. De acteur vertelt dat hij is geboren en getogen in Londen, maar dat hij er constant aan herinnerd wordt dat hij zwart is. Op een gegeven moment wordt Boyega zó emotioneel dat hij bijna niet meer uit zijn woorden kan komen. Het maakt grote indruk.

Bekijk de volledige speech van acteur John Boyega hieronder.

Zien: <em>Star Wars</em>-acteur John Boyega geeft emotionele speech over Black Lives Matter Niet alleen gewone burgers zijn vaak het slachtoffer van racisme door politieagenten - of andere instanties in de samenleving. Zelfs de grootste Hollywoodsterren krijgen ermee te maken. Star Wars-acteur John Boyega pikt het niet langer. Hij gaf in het Londense Hyde Park een emotionele speech. RacismeVol vuur levert Boyega een speech af over de rechten van zwarte mensen en het racisme waar hij zelf mee te maken heeft gehad. De acteur vertelt dat hij is geboren en getogen in Londen, maar dat hij er constant aan herinnerd wordt dat hij zwart is. Op een gegeven moment wordt Boyega zó emotioneel dat hij bijna niet meer uit zijn woorden kan komen. Het maakt grote indruk. Bekijk de volledige speech van acteur John Boyega hieronder. Bekijk ook Demonstratie Rotterdam: gigantische drukte op en rond Erasmusbrug (video) Bekijk deze video » Heftige beelden: politieman New York onder vuur na keiharde duw vrouwelijke demonstrant Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Star Wars-acteur John Boyega geeft emotionele speech over Black Lives Matter

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Star Wars-acteur John Boyega geeft emotionele speech over Black Lives Matter of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV