Viral: jonge demonstrant racisme-protest strijdt vol overgave (video)

Viral: jonge demonstrant racisme-protest strijdt vol overgave (video)

Een video waarop een jong meisje te zien is tijdens een demonstratie tegen racisme gaat viral. Te zien is hoe de jonge actievoerster vol overgave 'No justice no peace' door de straten scandeert. Ze krijgt vooral veel positieve bijval maar ook zijn er mensen die het zielig vinden dat het kind hier aan mee doet of zelfs spreken van fascistisch gedrag. Bekijk het fragment hieronder.

Viral: jonge demonstrant <em>racisme-protest</em> strijdt vol overgave (video) Een video waarop een jong meisje te zien is tijdens een demonstratie tegen racisme gaat viral. Te zien is hoe de jonge actievoerster vol overgave 'No justice no peace' door de straten scandeert. Ze krijgt vooral veel positieve bijval maar ook zijn er mensen die het zielig vinden dat het kind hier aan mee doet of zelfs spreken van fascistisch gedrag. Bekijk het fragment hieronder. Bekijk ook Zien: vrouw George Floyd zeer emotioneel: "Mijn dochter heeft geen vader meer" Bekijk deze video »
Nieuws :
Viral: jonge demonstrant racisme-protest strijdt vol overgave (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Viral: jonge demonstrant racisme-protest strijdt vol overgave (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV