Corona-special Reizen Waes Blijft Thuis vrijdag op tv: bekijk een voorproefje

Corona-special Reizen Waes Blijft Thuis vrijdag op tv: bekijk een voorproefje

De Vlaamse Tom Waes kan door de uitbraak van het coronavirus niet op pad voor zijn serie Reizen Waes. Daarom maakte hij de eenmalige special Reizen Waes Blijft Thuis, die vrijdag te zien is op NPO 3. Vanuit zijn eigen huis videobelt hij met mensen over de hele wereld om te kijken hoe het daar staat met de coronacrisis.

Bekijk een voorproefje op Reizen Waes Blijft Thuis in de video hieronder.

De corona-special Reizen Waes Blijft Thuis is op vrijdag 5 juni om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de special Reizen Waes Blijft Thuis terugkijken bij Gids.tv.

Corona-special <em>Reizen Waes Blijft Thuis</em> vrijdag op tv: bekijk een voorproefje De Vlaamse Tom Waes kan door de uitbraak van het coronavirus niet op pad voor zijn serie Reizen Waes. Daarom maakte hij de eenmalige special Reizen Waes Blijft Thuis, die vrijdag te zien is op NPO 3. Vanuit zijn eigen huis videobelt hij met mensen over de hele wereld om te kijken hoe het daar staat met de coronacrisis. Bekijk een voorproefje op Reizen Waes Blijft Thuis in de video hieronder. De corona-special Reizen Waes Blijft Thuis is op vrijdag 5 juni om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de special Reizen Waes Blijft Thuis terugkijken bij Gids.tv. Tom Waes over Kamp Waes: "Ik heb gehuild met de kandidaten" Bekijk deze video » Beau gemist? Tom Waes denkt dat China nu actie onderneemt tegen dierenmarkten Bekijk deze video »
TV :
Corona-special Reizen Waes Blijft Thuis vrijdag op tv: bekijk een voorproefje

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Corona-special Reizen Waes Blijft Thuis vrijdag op tv: bekijk een voorproefje of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV