Video: lichaam gevonden in Scheveningen, vermoedelijk van vijfde surfer

Video: lichaam gevonden in Scheveningen, vermoedelijk van vijfde surfer

UPDATE: de politie meldt dat het lichaam dat donderdagochtend in Scheveningen werd gevonden inderdaad de vermiste surfer Mathijs van Dulst is.

In Scheveningen is donderdagochtend een lichaam gevonden, bij het Noordelijk Havenhoofd. Vermoedelijk gaat het om de vermiste surfer Mathijs van Dulst, die in mei met vier andere watersporters in de problemen kwam.

Onderzoek
Hulpdiensten zijn massaal ter plaatse. De politie doet onderzoek en laat weten dat onderzoek moet uitwijzen of het inderdaad om de vermiste Van Dulst gaat. Bekijk beelden van de politieactie hieronder.

Video: lichaam gevonden in <em>Scheveningen</em>, vermoedelijk van vijfde surfer UPDATE: de politie meldt dat het lichaam dat donderdagochtend in Scheveningen werd gevonden inderdaad de vermiste surfer Mathijs van Dulst is. In Scheveningen is donderdagochtend een lichaam gevonden, bij het Noordelijk Havenhoofd. Vermoedelijk gaat het om de vermiste surfer Mathijs van Dulst, die in mei met vier andere watersporters in de problemen kwam. OnderzoekHulpdiensten zijn massaal ter plaatse. De politie doet onderzoek en laat weten dat onderzoek moet uitwijzen of het inderdaad om de vermiste Van Dulst gaat. Bekijk beelden van de politieactie hieronder. Bekijk ook Stiefvader omgekomen surfer Max: "Hij kon binden en bracht mensen bij elkaar" Bekijk deze video » Video: Emotioneel eerbetoon in Delft aan overleden surfers Scheveningen Bekijk deze video » Video: zoektocht naar surfer Mathijs gaat ook 's nachts door, zonder resultaat Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: lichaam gevonden in Scheveningen, vermoedelijk van vijfde surfer


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: lichaam gevonden in Scheveningen, vermoedelijk van vijfde surfer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV