Buienradar: regen na lange periode van droogte, onweer op komst

Buienradar: regen na lange periode van droogte, onweer op komst

Na een lange periode van droogte kunnen we vandaag, donderdag 4 juni, eindelijk weer wat regenbuien verwachten. Het is grotendeels bewolkt, maar in de loop van de middag klaart het vanuit het westen wat op en laat de zon zich zien. Het wordt maximaal 14 tot 17 graden.

Onweer op komst
Morgen, vrijdag 5 juni, wordt erg wisselvallig. Regenbuien trekken van het westen naar het oosten en gaan samen met enkele onweers- en hagelbuien. Later in de middag wordt het weer wat droger en breekt de zon hier en daar door. Het blijft wel fris met temperaturen van maximaal 12 tot 14 graden. Bekijk het weerbericht van weer.nl onderaan deze pagina.

Actuele Buienradar

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

Buienradar: <em>regen</em> na lange periode van droogte, <em>onweer</em> op komst Na een lange periode van droogte kunnen we vandaag, donderdag 4 juni, eindelijk weer wat regenbuien verwachten. Het is grotendeels bewolkt, maar in de loop van de middag klaart het vanuit het westen wat op en laat de zon zich zien. Het wordt maximaal 14 tot 17 graden. Onweer op komstMorgen, vrijdag 5 juni, wordt erg wisselvallig. Regenbuien trekken van het westen naar het oosten en gaan samen met enkele onweers- en hagelbuien. Later in de middag wordt het weer wat droger en breekt de zon hier en daar door. Het blijft wel fris met temperaturen van maximaal 12 tot 14 graden. Bekijk het weerbericht van weer.nl onderaan deze pagina. Actuele Buienradar Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen
Weer :
Buienradar: regen na lange periode van droogte, onweer op komst

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Buienradar: regen na lange periode van droogte, onweer op komst of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV