Dominee luistert naar Kanye West: "Hij is meer dominee dan ik" (video)

Dominee luistert naar Kanye West: "Hij is meer dominee dan ik" (video)

BEAM is het jongerenmerk van de EO. Op hun YouTube-kanaal laat presentator Joram muziek van Kanye West horen aan dominee Piet. De rapper is helemaal in de ban van het geloof en dat is tegenwoordig ook terug te horen in zijn muziek. Dominee Piet kan het wel waarderen: "Hij is meer dominee dan ik."

Bekijk de video van BEAM waarin de dominee naar Kanye West luistert hieronder.

Dominee luistert naar <em>Kanye West</em>: &quot;Hij is meer <em>dominee</em> dan ik&quot; (video) BEAM is het jongerenmerk van de EO. Op hun YouTube-kanaal laat presentator Joram muziek van Kanye West horen aan dominee Piet. De rapper is helemaal in de ban van het geloof en dat is tegenwoordig ook terug te horen in zijn muziek. Dominee Piet kan het wel waarderen: "Hij is meer dominee dan ik." Bekijk de video van BEAM waarin de dominee naar Kanye West luistert hieronder. Bekijk ook Kanye West eert Kobe Bryant tijdens Sunday Service Bekijk deze video » North West, dochter van Kim Kardashian en Kanye West, geeft rap-optreden Bekijk deze video »
Entertainment :
Dominee luistert naar Kanye West: "Hij is meer dominee dan ik" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dominee luistert naar Kanye West: "Hij is meer dominee dan ik" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen