Zien: Pathé en Davina Michelle slaan handen ineen voor exclusief concert

Zien: Pathé en Davina Michelle slaan handen ineen voor exclusief concert

De coronacrisis heeft grote gevolgen voor de entertainmentindustrie. Zangeres Davina Michelle en Pathé, de grootste bioscoopketen van Nederland, hebben daarom de handen ineengeslagen.

Registratie
Op 2 en 3 juni zou de zangeres optreden in de AFAS Live, maar dat gaat niet door. Davina Michelle gaat haar concert tóch opnemen, waarna het exclusief te zien zal zijn via Pathé Thuis. Er zitten ook interviews en andere beelden in, aldus de CEO van Pathé Thuis. De registratie van het concert is op 10 juli te zien in de bioscopen van Pathé, en vervolgens online op Pathé Thuis.

Bekijk het gesprek van De Telegraaf met de CEO van Pathé Thuis hieronder.

Zien: Pathé en <em>Davina Michelle</em> slaan handen ineen voor exclusief concert De coronacrisis heeft grote gevolgen voor de entertainmentindustrie. Zangeres Davina Michelle en Pathé, de grootste bioscoopketen van Nederland, hebben daarom de handen ineengeslagen. RegistratieOp 2 en 3 juni zou de zangeres optreden in de AFAS Live, maar dat gaat niet door. Davina Michelle gaat haar concert tóch opnemen, waarna het exclusief te zien zal zijn via Pathé Thuis. Er zitten ook interviews en andere beelden in, aldus de CEO van Pathé Thuis. De registratie van het concert is op 10 juli te zien in de bioscopen van Pathé, en vervolgens online op Pathé Thuis. Bekijk het gesprek van De Telegraaf met de CEO van Pathé Thuis hieronder. Bekijk ook We Want More: oude bekende Davina Michelle maakt indruk met Queen-performance Bekijk deze video » Concert Davina Michelle te zien in Pathé bioscopen: bekijk de teaser Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Pathé en Davina Michelle slaan handen ineen voor exclusief concert

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Pathé en Davina Michelle slaan handen ineen voor exclusief concert of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV