Zien: Geert Wilders aangevallen door Jesse Klaver in debat over racisme

Zien: Geert Wilders aangevallen door Jesse Klaver in debat over racisme

Er vond een pittige discussie plaats in de Tweede Kamer tussen Geert Wilders van de PVV en Jesse Klaver van GroenLinks. Onderwerp van de discussie is racisme en de protesten op de Dam die daartegen gevoerd werden.

Wilders gebruikt coronamaatregelen als excuus
Tijdens die protesten hielden mensen zich niet aan de coronamaatregelen. Wilders vindt dat burgemeester Femke Halsema slecht heeft gehandeld door de protesten door te laten gaan. Volgens Klaver gebruikt Wilders dit als excuus, zodat mensen hun stem niet meer mogen laten horen tegen racisme.

Bekijk de discussie tussen Geert Wilders en Jesse Klaver in de video van het AD hieronder.

Zien: <em>Geert Wilders</em> aangevallen door <em>Jesse Klaver</em> in debat over racisme Er vond een pittige discussie plaats in de Tweede Kamer tussen Geert Wilders van de PVV en Jesse Klaver van GroenLinks. Onderwerp van de discussie is racisme en de protesten op de Dam die daartegen gevoerd werden. Wilders gebruikt coronamaatregelen als excuusTijdens die protesten hielden mensen zich niet aan de coronamaatregelen. Wilders vindt dat burgemeester Femke Halsema slecht heeft gehandeld door de protesten door te laten gaan. Volgens Klaver gebruikt Wilders dit als excuus, zodat mensen hun stem niet meer mogen laten horen tegen racisme. Bekijk de discussie tussen Geert Wilders en Jesse Klaver in de video van het AD hieronder. Bekijk ook Ahmed Aboutaleb strenger dan Femke Halsema over Black Lives Matters-protesten (video) Bekijk deze video » Mark Rutte kraakt beleid Femke Halsema: "Het was onverantwoord" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Geert Wilders aangevallen door Jesse Klaver in debat over racisme

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Geert Wilders aangevallen door Jesse Klaver in debat over racisme of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV