Vermoordde 43-jarige man Madeleine McCann? "Duidelijk dat hij iets heeft gedaan" (video)

Vermoordde 43-jarige man Madeleine McCann? "Duidelijk dat hij iets heeft gedaan" (video)

De oplossing van de verdwijningszaak van Madeleine McCann lijkt steeds dichter bij te komen. Het Duitse Openbaar Ministerie heeft een 43-jarige Duitser aangehouden, die zich rond de tijd van de verdwijning ophield in het vakantiecomplex in Portugal waar de familie McCann ook verbleef. De Telegraaf gaat in gesprek met privédetective Nico van den Dries.

Moordzaak
Justitie in Duitsland heeft besloten om van de vermissingszaak een moordzaak te maken. Een belangrijke stap, volgens Van den Dries. De man die is aangehouden, heeft echter geen verleden als pedofiel. Wel is hij een serieuze verdachte van inbraken in het appartementencomplex van de McCanns. Van den Dries denkt dat het klip en klaar is dat de man in ieder geval iets heeft gedaan. Toch blijft de zaak een mysterie.

Bekijk het gesprek van De Telegraaf met detective Nico van den Dries hieronder.

Vermoordde 43-jarige man <em>Madeleine McCann</em>? &quot;Duidelijk dat hij iets heeft gedaan&quot; (video) De oplossing van de verdwijningszaak van Madeleine McCann lijkt steeds dichter bij te komen. Het Duitse Openbaar Ministerie heeft een 43-jarige Duitser aangehouden, die zich rond de tijd van de verdwijning ophield in het vakantiecomplex in Portugal waar de familie McCann ook verbleef. De Telegraaf gaat in gesprek met privédetective Nico van den Dries. MoordzaakJustitie in Duitsland heeft besloten om van de vermissingszaak een moordzaak te maken. Een belangrijke stap, volgens Van den Dries. De man die is aangehouden, heeft echter geen verleden als pedofiel. Wel is hij een serieuze verdachte van inbraken in het appartementencomplex van de McCanns. Van den Dries denkt dat het klip en klaar is dat de man in ieder geval iets heeft gedaan. Toch blijft de zaak een mysterie. Bekijk het gesprek van De Telegraaf met detective Nico van den Dries hieronder. Bekijk ook 'Madeleine McCann is al overleden in appartement,' aldus privédetective Bekijk deze video » Vermissing Maddie McCann: Rechercheur vertelt over nieuwe Duitse verdachte Bekijk deze video »
Misdaad :
Vermoordde 43-jarige man Madeleine McCann? "Duidelijk dat hij iets heeft gedaan" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vermoordde 43-jarige man Madeleine McCann? "Duidelijk dat hij iets heeft gedaan" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV