Video: paus Franciscus kritisch over geweld bij protesten na moord George Floyd

Video: paus Franciscus kritisch over geweld bij protesten na moord George Floyd

Paus Franciscus heeft een toespraak gehouden over de moord op George Floyd en de hevige protesten tegen racisme die wereldwijd georganiseerd worden. De paus spreekt zijn medeleven uit naar de nabestaanden van George Floyd en iedereen die met racisme te maken krijgt.

Paus is kritisch over geweld
Wel is de paus kritisch over de manier waarop er op veel plekken protest wordt gevoerd. Zo lopen veel demonstraties uit op geweld en plunderingen en dat is volgens de paus niet de manier om je stem te laten horen. "Geweld levert niets op", zegt hij daarover.

Bekijk de toespraak van de paus in de video van NowThis News hieronder.

Video: <em>paus Franciscus</em> kritisch over geweld bij protesten na moord <em>George Floyd</em> Paus Franciscus heeft een toespraak gehouden over de moord op George Floyd en de hevige protesten tegen racisme die wereldwijd georganiseerd worden. De paus spreekt zijn medeleven uit naar de nabestaanden van George Floyd en iedereen die met racisme te maken krijgt. Paus is kritisch over geweldWel is de paus kritisch over de manier waarop er op veel plekken protest wordt gevoerd. Zo lopen veel demonstraties uit op geweld en plunderingen en dat is volgens de paus niet de manier om je stem te laten horen. "Geweld levert niets op", zegt hij daarover. Bekijk de toespraak van de paus in de video van NowThis News hieronder. Bekijk ook Protesten worden rellen in Parijs: bekijk de heftige beelden Bekijk deze video » Schokkende beelden: Amerikaanse politie valt zelfs journalisten aan Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: paus Franciscus kritisch over geweld bij protesten na moord George Floyd

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: paus Franciscus kritisch over geweld bij protesten na moord George Floyd of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV