Bekijk LIVE: discussie over kort geding Maurice de Hond en Viruswaanzin tegen overheid

Bekijk LIVE: discussie over kort geding Maurice de Hond en Viruswaanzin tegen overheid

De groep Viruswaanzin.nl is een kort geding begonnen tegen de Belgische en Nederlandse staat vanwege de vrijheidsbeperkende coronamaatregelen. Maurice de Hond en veertig anderen hebben zich hierbij aangesloten. In een speciaal live gesprek wordt het kort geding besproken.

Bekijk LIVE: discussie over kort geding <em>Maurice de Hond</em> en Viruswaanzin tegen overheid De groep Viruswaanzin.nl is een kort geding begonnen tegen de Belgische en Nederlandse staat vanwege de vrijheidsbeperkende coronamaatregelen. Maurice de Hond en veertig anderen hebben zich hierbij aangesloten. In een speciaal live gesprek wordt het kort geding besproken. Strijd voor democratische rechtsstaatViruswaanzin.nl geeft dat ze "strijden voor het behoud van een democratische rechtsstaat waarin ook onze kinderen nog de mogelijkheid hebben om zich in vrijheid te ontplooien en een leven te leiden met hun eigen overtuigingen en meningen". De uitbraak van COVID-19 is volgens hen de climax van een steeds verdere inperking van de vrijheid en grondrechten. Kijk hierboven LIVE naar de discussie over het kort geding van Viruswaanzin.nl. Bekijk ook Maurice de Hond: "Er komt absoluut geen tweede golf, er wordt angst gezaaid" Bekijk deze video » Virologen eens met Maurice de Hond: "Coronaregels buiten mogen best minder streng" Bekijk deze video »
Live :
Bekijk LIVE: discussie over kort geding Maurice de Hond en Viruswaanzin tegen overheid

Strijd voor democratische rechtsstaat
Viruswaanzin.nl geeft dat ze "strijden voor het behoud van een democratische rechtsstaat waarin ook onze kinderen nog de mogelijkheid hebben om zich in vrijheid te ontplooien en een leven te leiden met hun eigen overtuigingen en meningen". De uitbraak van COVID-19 is volgens hen de climax van een steeds verdere inperking van de vrijheid en grondrechten.

Kijk hierboven LIVE naar de discussie over het kort geding van Viruswaanzin.nl.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk LIVE: discussie over kort geding Maurice de Hond en Viruswaanzin tegen overheid of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV