Boer zoekt vrouw: boer Aad kijkt terug op bijzonder pijnlijke logeerweek

Boer zoekt vrouw: boer Aad kijkt terug op bijzonder pijnlijke logeerweek

<em>Boer zoekt vrouw</em>: boer Aad kijkt terug op bijzonder pijnlijke logeerweek Boer Aad deed in 2012 mee aan Boer zoekt vrouw, en in dat jaar groeide hij uit tot de meest besproken boer. Het was tijdens de logeerweek bepaald niet gezellig op zijn boerderij. Hoe kijkt Aad er nu op terug? "Ik zocht een dame die niet tegen zou werken." Bekijk het fragment uit de Boer zoekt vrouw special hierboven. Je kunt de beste fragmenten en elke Boer zoekt vrouw special terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Boer Herman en zijn Fleur waren direct verliefd na speeddate Boer zoekt Vrouw Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: twee jaar na deelname is Jaap gelukkig met Deense Helle Bekijk deze video »
BZV :
Boer zoekt vrouw: boer Aad kijkt terug op bijzonder pijnlijke logeerweek

Boer Aad deed in 2012 mee aan Boer zoekt vrouw, en in dat jaar groeide hij uit tot de meest besproken boer. Het was tijdens de logeerweek bepaald niet gezellig op zijn boerderij. Hoe kijkt Aad er nu op terug? "Ik zocht een dame die niet tegen zou werken."

Bekijk het fragment uit de Boer zoekt vrouw special hierboven. Je kunt de beste fragmenten en elke Boer zoekt vrouw special terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Boer zoekt vrouw: boer Aad kijkt terug op bijzonder pijnlijke logeerweek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV