Zien: enorm olielek in Siberië, 20.000 ton diesel stroomt rivieren in

Zien: enorm olielek in Siberië, 20.000 ton diesel stroomt rivieren in

Er zijn ernstige beelden uit Rusland opgedoken. Daar is, als gevolg van een gigantisch olielk, 20.000 ton diesel uit een opslagtank in twee rivieren gestroomd. Het gebeurde allemaal in de stad Norilsk, in Siberië. De Russische president Vladimir Poetin grijpt in en heeft de noodtoestand uitgeroepen. Wat de precieze schade voor de natuur is, is nog niet bekend.

Bekijk de ernstige beelden van het enorme olielek in Siberië hieronder.

Zien: <em>enorm olielek</em> in Siberië, 20.000 ton diesel stroomt rivieren in Er zijn ernstige beelden uit Rusland opgedoken. Daar is, als gevolg van een gigantisch olielk, 20.000 ton diesel uit een opslagtank in twee rivieren gestroomd. Het gebeurde allemaal in de stad Norilsk, in Siberië. De Russische president Vladimir Poetin grijpt in en heeft de noodtoestand uitgeroepen. Wat de precieze schade voor de natuur is, is nog niet bekend. Bekijk de ernstige beelden van het enorme olielek in Siberië hieronder. Bekijk ook Zondag met Lubach analyseert onze wereldleiders tijdens coronacrisis Bekijk deze video » Jelle Brandt Corstius in M: "Vladimir Poetin heeft corona niet onder controle" Bekijk deze video »
Buitenland :
Zien: enorm olielek in Siberië, 20.000 ton diesel stroomt rivieren in

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: enorm olielek in Siberië, 20.000 ton diesel stroomt rivieren in of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV