Eerste beelden Overtijd en De Sekszusjes op NPO 3

Eerste beelden Overtijd en De Sekszusjes op NPO 3

Eerste beelden <em>Overtijd en De Sekszusjes</em> op NPO 3 Op donderdag 4 juni zendt de VPRO op NPO 3 de documentaire Overtijd uit, waarin drie jonge vrouwen vertellen over het ingewikkelde besluit om hun zwangerschap te beëindigen. De Sekszusjes presenteren het programma eromheen, met onder andere een gesprek met de regisseur en experts. Overtijd en De Sekszusjes is donderdag 4 juni om 20.55 uur te zien op NPO 3. Daarna kun je documentaire Overtijd en De Sekszusjes terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Thierry Baudet: "Niemand staat te juichen bij abortus" Bekijk deze video » Pauw gemist? CDA-prominent Elco Brinkman over ophef abortus Bekijk deze video »
TV :
Eerste beelden Overtijd en De Sekszusjes op NPO 3

Op donderdag 4 juni zendt de VPRO op NPO 3 de documentaire Overtijd uit, waarin drie jonge vrouwen vertellen over het ingewikkelde besluit om hun zwangerschap te beëindigen. De Sekszusjes presenteren het programma eromheen, met onder andere een gesprek met de regisseur en experts.

Overtijd en De Sekszusjes is donderdag 4 juni om 20.55 uur te zien op NPO 3. Daarna kun je documentaire Overtijd en De Sekszusjes terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden Overtijd en De Sekszusjes op NPO 3 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV