Zien: Geert Wilders leest appjes van Femke Halsema aan Ferdinand Grapperhaus voor

Zien: Geert Wilders leest appjes van Femke Halsema aan Ferdinand Grapperhaus voor

De situatie wordt voor Femke Halsema, de burgemeester van Amsterdam, steeds nijpender. Het appverkeer tussen Halsema en Ferdinand Grapperhaus, minister van Veiligheid en Justitie, is openbaar gemaakt. Geert Wilders leest de appjes met sardonisch genoegen voor in de kamer: "Ze heeft de boel lopen neppen! Het is een grote leugenaar!"

Zien: <em>Geert Wilders</em> leest appjes van <em>Femke Halsema</em> aan Ferdinand Grapperhaus voor De situatie wordt voor Femke Halsema, de burgemeester van Amsterdam, steeds nijpender. Het appverkeer tussen Halsema en Ferdinand Grapperhaus, minister van Veiligheid en Justitie, is openbaar gemaakt. Geert Wilders leest de appjes met sardonisch genoegen voor in de kamer: "Ze heeft de boel lopen neppen! Het is een grote leugenaar!" Demonstratie op de DamWilders gaat vervolgens fel in discussie met Jesse Klaver, de fractievoorzitter van GroenLinks, die achter het spreekgestoelte staat. Klaver doet pogingen om de appjes van Halsema te verklaren. De burgemeester van Amsterdam blijkt in de appjes te hebben gevraagd om steun van Grapperhaus, en wilde dit uiteindelijk ook bevestigen tegenover de media - terwijl Grapperhaus die steun niet had gegeven. Het verweer van Klaver wordt door Wilders keihard onderuit gehaald: "Wat een zwetsverhalen!" Bekijk de video waarin Geert Wilders de appjes tussen Femke Halsema en Ferdinand Grapperhaus voorleest en de daaropvolgende discussie met Jesse Klaver hierboven. Hieronder kun je de hele appwisseling tussen Halsema en Grapperhaus lezen. Bekijk ook Mark Rutte kraakt beleid Femke Halsema: "Het was onverantwoord" (video) Bekijk deze video » Zien: Geert Wilders aangevallen door Jesse Klaver in debat over racisme Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Geert Wilders leest appjes van Femke Halsema aan Ferdinand Grapperhaus voor

Demonstratie op de Dam
Wilders gaat vervolgens fel in discussie met Jesse Klaver, de fractievoorzitter van GroenLinks, die achter het spreekgestoelte staat. Klaver doet pogingen om de appjes van Halsema te verklaren. De burgemeester van Amsterdam blijkt in de appjes te hebben gevraagd om steun van Grapperhaus, en wilde dit uiteindelijk ook bevestigen tegenover de media - terwijl Grapperhaus die steun niet had gegeven. Het verweer van Klaver wordt door Wilders keihard onderuit gehaald: "Wat een zwetsverhalen!"

Bekijk de video waarin Geert Wilders de appjes tussen Femke Halsema en Ferdinand Grapperhaus voorleest en de daaropvolgende discussie met Jesse Klaver hierboven. Hieronder kun je de hele appwisseling tussen Halsema en Grapperhaus lezen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Geert Wilders leest appjes van Femke Halsema aan Ferdinand Grapperhaus voor of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen