Aflevering van Littekens met Marc de Hond donderdag te zien op SBS 6 (video)

Aflevering van Littekens met Marc de Hond donderdag te zien op SBS 6 (video)

Op woensdag 3 juni is theatermaker en rolstoelsporter Marc de Hond op 42-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Wilfred Genee heeft onlangs een aflevering van Littekens opgenomen met De Hond. Die wordt op donderdag 4 juni uitgezonden op SBS 6.

Zo veel mogelijk beeldmateriaal
Genee vertelt dat De Hond als wens had om zo veel mogelijk beeldmateriaal van hemzelf na te laten aan zijn kinderen, zodat die konden zien wat voor man hij was. In dat kader heeft Genee hem geïnterviewd voor de serie Littekens, waarin bekende Nederlanders over hun zichtbare en onzichtbare littekens praten.

Bekijk het fragment uit de radioshow van Veronica Inside hieronder. De aflevering van Littekens met Marc de Hond is op donderdag 4 juni direct na Shownieuws (omstreeks 23.30 uur) te zien op SBS 6.

Aflevering van <em>Littekens</em> met Marc de Hond donderdag te zien op SBS 6 (video) Op woensdag 3 juni is theatermaker en rolstoelsporter Marc de Hond op 42-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Wilfred Genee heeft onlangs een aflevering van Littekens opgenomen met De Hond. Die wordt op donderdag 4 juni uitgezonden op SBS 6. Zo veel mogelijk beeldmateriaalGenee vertelt dat De Hond als wens had om zo veel mogelijk beeldmateriaal van hemzelf na te laten aan zijn kinderen, zodat die konden zien wat voor man hij was. In dat kader heeft Genee hem geïnterviewd voor de serie Littekens, waarin bekende Nederlanders over hun zichtbare en onzichtbare littekens praten. Bekijk het fragment uit de radioshow van Veronica Inside hieronder. De aflevering van Littekens met Marc de Hond is op donderdag 4 juni direct na Shownieuws (omstreeks 23.30 uur) te zien op SBS 6. Bekijk ook Marc de Hond (42) overleden: bekijk interview over zijn laatste theatershow Bekijk deze video » Interview Marc de Hond: "Er liggen opnames van mij op mijn kinderen te wachten" Bekijk deze video »
TV :
Aflevering van Littekens met Marc de Hond donderdag te zien op SBS 6 (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Aflevering van Littekens met Marc de Hond donderdag te zien op SBS 6 (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen