Zien: Mark Rutte in discussie met tieners over ideeën voor 'nieuwe normaal'

Zien: Mark Rutte in discussie met tieners over ideeën voor 'nieuwe normaal'

Zien: <em>Mark Rutte</em> in discussie met tieners over ideeën voor 'nieuwe normaal' Enkele weken geleden riep premier Mark Rutte jongeren tussen de twaalf en achttien jaar op om zelf met ideeën te komen over 'het nieuwe normaal' en de anderhalve meter-samenleving. Hoe moet dat worden ingericht? Er kwam een stortvloed aan berichtjes, en de premier ging met een aantal jongeren in gesprek over hun ideeën. Bekijk de reportage van het NOS Jeugdjournaal hierboven. Je kunt alle afleveringen van het NOS Jeugdjournaal terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Terugkijken: persconferentie Mark Rutte over zomervakantie (woensdag 3 juni) Bekijk deze video » Mark Rutte kraakt beleid Femke Halsema: "Het was onverantwoord" (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Mark Rutte in discussie met tieners over ideeën voor 'nieuwe normaal'

Enkele weken geleden riep premier Mark Rutte jongeren tussen de twaalf en achttien jaar op om zelf met ideeën te komen over 'het nieuwe normaal' en de anderhalve meter-samenleving. Hoe moet dat worden ingericht? Er kwam een stortvloed aan berichtjes, en de premier ging met een aantal jongeren in gesprek over hun ideeën.

Bekijk de reportage van het NOS Jeugdjournaal hierboven. Je kunt alle afleveringen van het NOS Jeugdjournaal terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Mark Rutte in discussie met tieners over ideeën voor 'nieuwe normaal' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen