Video: Voetballer Diego Costa wil celstraf voor belastingontduiking afkopen

Video: Voetballer Diego Costa wil celstraf voor belastingontduiking afkopen

Atlético Madrid-aanvaller Diego Costa moest donderdag voor de rechter verschijnen. Costa zou in 2014 namelijk 1 miljoen euro te weinig belasting hebben betaald, wat hem op een celstraf van zes maanden en een boete van een half miljoen euro kan komen te staan. De spits wil de celstraf afkopen door 36.500 euro extra te betalen.

Bekijk de beelden van Diego Costa bij de rechtbank in de video van het AD hieronder.

Video: Voetballer <em>Diego Costa</em> wil celstraf voor <em>belastingontduiking</em> afkopen Atlético Madrid-aanvaller Diego Costa moest donderdag voor de rechter verschijnen. Costa zou in 2014 namelijk 1 miljoen euro te weinig belasting hebben betaald, wat hem op een celstraf van zes maanden en een boete van een half miljoen euro kan komen te staan. De spits wil de celstraf afkopen door 36.500 euro extra te betalen. Bekijk de beelden van Diego Costa bij de rechtbank in de video van het AD hieronder. Bekijk ook NOS Sport: Gareth Bale reageert op ophef over zijn hobby golf Bekijk deze video » Zien: Sergio Ramos verrast teamgenoten met fantastische actie op training Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: Voetballer Diego Costa wil celstraf voor belastingontduiking afkopen

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Voetballer Diego Costa wil celstraf voor belastingontduiking afkopen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen