Giel de Winter heeft alles over voor zoon Fedde: "Gooi StukTV zo weg" (video)

Giel de Winter heeft alles over voor zoon Fedde: "Gooi StukTV zo weg" (video)

StukTV-presentator Giel de Winter is vader geworden van zijn eerste kind. Zoon Fedde werd op zondag 31 mei geboren en dus ging Jeroen Holtrop namens De Telegraaf langs om te vragen hoe het met het kersverse gezin gaat.

Zoon niet herkenbaar op sociale media
De Winter geeft aan dat hij met volle teugen geniet van het vaderschap, al zijn de nachten wel erg zwaar. Hij kiest er bewust voor om zijn zoon niet met zijn gezicht op zijn sociale media te plaatsen. Op de vraag of het vaderschap hem nu al heeft veranderd, reageert De Winter duidelijk: "StukTV en geld zijn leuk, maar ik doe alles zo weg."

Bekijk het gesprek met Giel de Winter over het vaderschap in de video van De Telegraaf hieronder.

<em>Giel de Winter</em> heeft alles over voor zoon Fedde: &quot;Gooi <em>StukTV</em> zo weg&quot; (video) StukTV-presentator Giel de Winter is vader geworden van zijn eerste kind. Zoon Fedde werd op zondag 31 mei geboren en dus ging Jeroen Holtrop namens De Telegraaf langs om te vragen hoe het met het kersverse gezin gaat. Zoon niet herkenbaar op sociale mediaDe Winter geeft aan dat hij met volle teugen geniet van het vaderschap, al zijn de nachten wel erg zwaar. Hij kiest er bewust voor om zijn zoon niet met zijn gezicht op zijn sociale media te plaatsen. Op de vraag of het vaderschap hem nu al heeft veranderd, reageert De Winter duidelijk: "StukTV en geld zijn leuk, maar ik doe alles zo weg." Bekijk het gesprek met Giel de Winter over het vaderschap in de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Giel de Winter (StukTV) over geboorte zoon: "Ik heb anderhalf uur staan huilen" Bekijk deze video » Shownieuws: StukTV-presentator Giel de Winter is vader geworden Bekijk deze video »
Entertainment :
Giel de Winter heeft alles over voor zoon Fedde: "Gooi StukTV zo weg" (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Giel de Winter heeft alles over voor zoon Fedde: "Gooi StukTV zo weg" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen