Rotjoch over 101Barz, de Bijlmer en rapper Snelle, bekijk de hele DAY1-podcast

Rotjoch over 101Barz, de Bijlmer en rapper Snelle, bekijk de hele DAY1-podcast

Rotjoch is te gast in de DAY1-podcast van Jay-Jay Boske. Rotjoch, van wie de echte naam Angelo Diop is, is de oprichter van hiphop-platform 101Barz. In de podcast vertelt Rotjoch onder meer over het begin van 101Barz, opgroeien in de Bijlmer en zijn eerste kennismaking met de populaire rapper Snelle.

Bekijk de volledige DAY1-podcast met Rotjoch als gast hieronder.

<em>Rotjoch</em> over 101Barz, de Bijlmer en rapper <em>Snelle</em>, bekijk de hele <em>DAY1</em>-podcast Rotjoch is te gast in de DAY1-podcast van Jay-Jay Boske. Rotjoch, van wie de echte naam Angelo Diop is, is de oprichter van hiphop-platform 101Barz. In de podcast vertelt Rotjoch onder meer over het begin van 101Barz, opgroeien in de Bijlmer en zijn eerste kennismaking met de populaire rapper Snelle. Bekijk de volledige DAY1-podcast met Rotjoch als gast hieronder. Bekijk ook RTL Boulevard: Davina Michelle en Snelle over optreden in het Rijksmuseum Bekijk deze video » Wilfred Genee verbijsterd door Snelle en Bizzey: "Of ben ik te oud?" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Rotjoch over 101Barz, de Bijlmer en rapper Snelle, bekijk de hele DAY1-podcast

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rotjoch over 101Barz, de Bijlmer en rapper Snelle, bekijk de hele DAY1-podcast of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen