Amma Asante in talkshowM: "Vertrouwenskloof tussen politiek en bevolking"

Amma Asante in talkshowM: "Vertrouwenskloof tussen politiek en bevolking"

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M. Je kunt hier de hele aflevering van M terugkijken.

Amma Asante is te gast in talkshow M om te praten over het gebrek aan zwarte politici in de Tweede Kamer. Zelf werd Asante in 2016 Tweede Kamerlid voor de Partij van de Arbeid, maar ze merkt dat niet iedereen goed wordt vertegenwoordigd in de politiek: "Er is een vertrouwenskloof tussen de politiek en de bevolking."

M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Heb je M gemist? Je kunt alle beste fragmenten en hele afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Amma Asante</em> in talkshow<em>M</em>: &quot;Vertrouwenskloof tussen politiek en bevolking&quot; Hieronder zie je een fragment uit talkshow M. Je kunt hier de hele aflevering van M terugkijken. Amma Asante is te gast in talkshow M om te praten over het gebrek aan zwarte politici in de Tweede Kamer. Zelf werd Asante in 2016 Tweede Kamerlid voor de Partij van de Arbeid, maar ze merkt dat niet iedereen goed wordt vertegenwoordigd in de politiek: "Er is een vertrouwenskloof tussen de politiek en de bevolking." M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Heb je M gemist? Je kunt alle beste fragmenten en hele afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Talkshow M gemist? Mariette Hamer: ''Investeer jezelf de crisis uit'' Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Talitha Muussee benoemt misverstanden over racisme Bekijk deze video »
Talkshow :
Amma Asante in talkshowM: "Vertrouwenskloof tussen politiek en bevolking"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Amma Asante in talkshowM: "Vertrouwenskloof tussen politiek en bevolking" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV