Zien: grap van Bas Smit loopt volledig uit de hand: ''Mensen stop alsjeblieft!''

Zien: grap van Bas Smit loopt volledig uit de hand: ''Mensen stop alsjeblieft!''

Bas Smit deelde woensdag 3 juni een bijzondere video op de socials. De man van Nicolette van Dam vertelde dat hij een gooi ging doen naar baan als burgemeester van Amsterdam, maar fans leken dit iets te serieus te nemen.

''Stop alsjeblieft''
Op Instagram geeft Bas aan dat de gemeente hem heeft gevraagd duidelijk te maken dat het een grap is. Enkele uren later blijkt een noodrem zo hard nodig te zijn, dat Bas opnieuw iedereen vriendelijk vraagt om te stoppen. In de video hieronder zie je hoe Bas ‘onthulde’ dat hij de nieuwe burgervader van de hoofdstad wilde worden. “Memorabele dag. Zodra ik burgemeester ben noem ik dit plein direct de Van Dam”, luidde zijn tekst erbij.

Bekijk in de beelden van Shownieuws de aankondiging van Bas Smit. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Zien: grap van <em>Bas Smit</em> loopt volledig uit de hand: ''Mensen stop alsjeblieft!'' Bas Smit deelde woensdag 3 juni een bijzondere video op de socials. De man van Nicolette van Dam vertelde dat hij een gooi ging doen naar baan als burgemeester van Amsterdam, maar fans leken dit iets te serieus te nemen. ''Stop alsjeblieft''Op Instagram geeft Bas aan dat de gemeente hem heeft gevraagd duidelijk te maken dat het een grap is. Enkele uren later blijkt een noodrem zo hard nodig te zijn, dat Bas opnieuw iedereen vriendelijk vraagt om te stoppen. In de video hieronder zie je hoe Bas ‘onthulde’ dat hij de nieuwe burgervader van de hoofdstad wilde worden. “Memorabele dag. Zodra ik burgemeester ben noem ik dit plein direct de Van Dam”, luidde zijn tekst erbij. Bekijk in de beelden van Shownieuws de aankondiging van Bas Smit. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Zien: Nicolette van Dam en Bas Smit gaan los in TikTok dansfilmpje Bekijk deze video » Zien: Nicolette van Dam smoorverliefd op Bas Smit die playbackt op de boot Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: grap van Bas Smit loopt volledig uit de hand: ''Mensen stop alsjeblieft!''

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: grap van Bas Smit loopt volledig uit de hand: ''Mensen stop alsjeblieft!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV