Bekijk hier de emotionele uitslag van Theo in DNA Onbekend: ''Dus het is toch waar!''

Bekijk hier de emotionele uitslag van Theo in DNA Onbekend: ''Dus het is toch waar!''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van DNA Onbekend van donderdag 4 juni. Je kunt ook de hele uitzending terugkijken op Gids.tv.

Het verhaal van Theo
Theo's moeder is zwanger als ze trouwt met Jef, maar op latere leeftijd krijgt Theo voor het eerst een naam van een andere mogelijke vader te horen. Deze man kent Theo al zijn hele leven, want hij was namelijk bevriend met zijn zoons. Je kunt de emotionele uitslag van de DNA-test in de video hieronder zien.

DNA Onbekend is elke donderdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Heb je DNA Onbekend gemist?. Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier de emotionele uitslag van Theo in <em>DNA Onbekend</em>: ''Dus het is toch waar!'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van DNA Onbekend van donderdag 4 juni. Je kunt ook de hele uitzending terugkijken op Gids.tv. Het verhaal van TheoTheo's moeder is zwanger als ze trouwt met Jef, maar op latere leeftijd krijgt Theo voor het eerst een naam van een andere mogelijke vader te horen. Deze man kent Theo al zijn hele leven, want hij was namelijk bevriend met zijn zoons. Je kunt de emotionele uitslag van de DNA-test in de video hieronder zien. DNA Onbekend is elke donderdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Heb je DNA Onbekend gemist?. Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. DNA Onbekend gemist? Heeft Ingrid dezelfde vader als haar zus? Bekijk deze video » DNA Onbekend gemist? Bekijk hier wie de biologische vader van Ans is Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk hier de emotionele uitslag van Theo in DNA Onbekend: ''Dus het is toch waar!''

Bekijk hier alle video's en artikelen van DNA Onbekend
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de emotionele uitslag van Theo in DNA Onbekend: ''Dus het is toch waar!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV