DNA Onbekend gemist? Bekijk hier wie de biologische vader van Ans is

DNA Onbekend gemist? Bekijk hier wie de biologische vader van Ans is

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van DNA Onbekend van donderdag 4 juni. Je kunt ook de hele uitzending terugkijken op Gids.tv.

Het verhaal van Ans
Ans en haar tweelingbroer Jaap horen op 11-jarige leeftijd een ruzie tussen hun ouders. Uit deze woordenwisseling blijkt dat hun vader niet hun echte vader is. Haar broer Jaap kon deze onzekerheid niet aan en verloor zichzelf in de drank. Hierdoor stierf hij op 27-jarige leeftijd. Bekijk de emotionele uitslag van de DNA-test in de video hieronder.

DNA Onbekend is elke donderdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Heb je DNA Onbekend gemist?. Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>DNA Onbekend</em> gemist? Bekijk hier wie de biologische vader van Ans is Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van DNA Onbekend van donderdag 4 juni. Je kunt ook de hele uitzending terugkijken op Gids.tv. Het verhaal van AnsAns en haar tweelingbroer Jaap horen op 11-jarige leeftijd een ruzie tussen hun ouders. Uit deze woordenwisseling blijkt dat hun vader niet hun echte vader is. Haar broer Jaap kon deze onzekerheid niet aan en verloor zichzelf in de drank. Hierdoor stierf hij op 27-jarige leeftijd. Bekijk de emotionele uitslag van de DNA-test in de video hieronder. DNA Onbekend is elke donderdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Heb je DNA Onbekend gemist?. Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. DNA Onbekend gemist? "Ik hoop dat hij niet mijn vader is" Bekijk deze video » Bekijk hier de emotionele uitslag van Theo in DNA Onbekend: ''Dus het is toch waar!'' Bekijk deze video »
Entertainment :
DNA Onbekend gemist? Bekijk hier wie de biologische vader van Ans is

Bekijk hier alle video's en artikelen van DNA Onbekend
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op DNA Onbekend gemist? Bekijk hier wie de biologische vader van Ans is of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV