Zien: Barack Obama keert zich openlijk tegen Donald Trump

Zien: Barack Obama keert zich openlijk tegen Donald Trump

Bekijk hier beelden van de demonstraties in de VS na de dood van George Floyd.

De dood van George Floyd heeft over de hele wereld enorm veel losgemaakt. Nu heeft de voormalige Amerikaanse president Barack Obama zich voor het eerst in een video uitgesproken over wat er momenteel allemaal in de Verenigde Staten aan de hand is.

'Hoogst ongebruikelijke' kritiek
Het is niet gebruikelijk dat een ex-president zich zo tegen zijn opvolger keert, maar de laatste weken kon Obama zich niet meer inhouden. Zo bekritiseerde hij Trumps aanpak van de coronacrisis en diens dreigende taal over het neerslaan van de protesten tegen racisme, zo nodig door het leger.

Bekijk de video hieronder, het verhaal van Barack Obama begint na 31 minuten.

Zien: <em>Barack Obama</em> keert zich openlijk tegen <em>Donald Trump</em> Bekijk hier beelden van de demonstraties in de VS na de dood van George Floyd. De dood van George Floyd heeft over de hele wereld enorm veel losgemaakt. Nu heeft de voormalige Amerikaanse president Barack Obama zich voor het eerst in een video uitgesproken over wat er momenteel allemaal in de Verenigde Staten aan de hand is. 'Hoogst ongebruikelijke' kritiekHet is niet gebruikelijk dat een ex-president zich zo tegen zijn opvolger keert, maar de laatste weken kon Obama zich niet meer inhouden. Zo bekritiseerde hij Trumps aanpak van de coronacrisis en diens dreigende taal over het neerslaan van de protesten tegen racisme, zo nodig door het leger. Bekijk de video hieronder, het verhaal van Barack Obama begint na 31 minuten. Zien: Barack Obama beschuldigt Donald Trump van slecht coronabeleid Bekijk deze video » Donald Trump slaat terug naar Barack Obama: "Hij was zeer incompetent" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Barack Obama keert zich openlijk tegen Donald Trump

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Barack Obama keert zich openlijk tegen Donald Trump of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV