Bizar: koning Willem-Alexander kocht tijdens coronacrisis kostbaar jacht (video)

Bizar: koning Willem-Alexander kocht tijdens coronacrisis kostbaar jacht (video)

Volgens royaltyverslaggever Sandra Schuurhof heeft koning Willem-Alexander dit voorjaar, rond de uitbraak van het coronavirus, een peperduur nieuw motorjacht aangeschaft. Volledige bevestiging is er nog niet, maar een insider heeft meer informatie.

Groter dan het vorige jacht
Yvonne Zwaan, hoofdredacteur van motorboot.com, vertelt dat Willem-Alexander bij een verkoper is geweest en ook een proefvaart heeft gemaakt met één van de motorjachten, die zo'n vijf meter langer is dan het vorige jacht van de koning. Het jacht bevat vier slaapplaatsen, dus het hele gezin kan er niet op verblijven. "Ik kan me voorstellen dat Willem-Alexander en Máxima een keer een romantisch weekendje samen op de boot doorbrengen," aldus Zwaan.

Bekijk de reportage van Shownieuws hieronder.

Bizar: <em>koning Willem-Alexander</em> kocht tijdens coronacrisis kostbaar jacht (video) Volgens royaltyverslaggever Sandra Schuurhof heeft koning Willem-Alexander dit voorjaar, rond de uitbraak van het coronavirus, een peperduur nieuw motorjacht aangeschaft. Volledige bevestiging is er nog niet, maar een insider heeft meer informatie. Groter dan het vorige jachtYvonne Zwaan, hoofdredacteur van motorboot.com, vertelt dat Willem-Alexander bij een verkoper is geweest en ook een proefvaart heeft gemaakt met één van de motorjachten, die zo'n vijf meter langer is dan het vorige jacht van de koning. Het jacht bevat vier slaapplaatsen, dus het hele gezin kan er niet op verblijven. "Ik kan me voorstellen dat Willem-Alexander en Máxima een keer een romantisch weekendje samen op de boot doorbrengen," aldus Zwaan. Bekijk de reportage van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Koning Willem-Alexander: "Weer naar theater gaan is echt niet eng" (video) Bekijk deze video » Video: Willem-Alexander en Máxima feliciteren middelbare scholieren met diploma Bekijk deze video »
Royals :
Bizar: koning Willem-Alexander kocht tijdens coronacrisis kostbaar jacht (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bizar: koning Willem-Alexander kocht tijdens coronacrisis kostbaar jacht (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV