Zien: Koningin Máxima verrast jarige: ''Ze is vet chill!''

Zien: Koningin Máxima verrast jarige: ''Ze is vet chill!''

Koningin Máxima heeft donderdag in Nijmegen een bezoek gebracht aan mensen die werkzaam zijn in de vitale sectoren tijdens de coronacrisis. Zo ging de koningin ook langs een afvalbedrijf.

Verrassing
Ze sprak over de verhoogde volumes aan afval, de werkdruk en de lange wachtrijen voor de milieustraat sinds de crisis. De majesteit was zelfs op de hoogte van de jarige medewerker en verraste de jarige in het Spaans.

Bekijk het item van Shownieuws in de video hieronder. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Zien: Koningin Máxima verrast jarige: ''Ze is vet chill!'' Koningin Máxima heeft donderdag in Nijmegen een bezoek gebracht aan mensen die werkzaam zijn in de vitale sectoren tijdens de coronacrisis. Zo ging de koningin ook langs een afvalbedrijf. VerrassingZe sprak over de verhoogde volumes aan afval, de werkdruk en de lange wachtrijen voor de milieustraat sinds de crisis. De majesteit was zelfs op de hoogte van de jarige medewerker en verraste de jarige in het Spaans. Bekijk het item van Shownieuws in de video hieronder. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Zien: Koningin Máxima pakt de fiets naar huis na werkbezoek Bekijk deze video » Video: Willem-Alexander en Máxima feliciteren middelbare scholieren met diploma Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Koningin Máxima verrast jarige: ''Ze is vet chill!''

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Koningin Máxima verrast jarige: ''Ze is vet chill!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV