Video: Feike Sijbesma vertelt bij Op1 over de internationale race naar het coronavaccin

Video: Feike Sijbesma vertelt bij Op1 over de internationale race naar het coronavaccin

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 4 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv.

Speciaal coronagezant van het Kabinet, Feike Sijbesma, was donderdagavond te gast bij Op1 om te praten over de internationale race naar het coronavaccin. Nederland, Duitsland, Italië en Frankrijk werken op dit moment namelijk ook samen om een vaccin te maken. Feike vertelt hier meer over in de video hieronder.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>Feike Sijbesma</em> vertelt bij <em>Op1</em> over de internationale race naar het coronavaccin Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 4 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv. Speciaal coronagezant van het Kabinet, Feike Sijbesma, was donderdagavond te gast bij Op1 om te praten over de internationale race naar het coronavaccin. Nederland, Duitsland, Italië en Frankrijk werken op dit moment namelijk ook samen om een vaccin te maken. Feike vertelt hier meer over in de video hieronder. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Ruben Koops vertelt over app-verkeer tussen Femke Halsema en Ferd Grapperhaus Bekijk deze video » Op1 gemist? Peter Plasman over besluit Peter R. de Vries: ''Ik heb met verbazing zitten kijken'' Bekijk deze video »
Talkshow :
Video: Feike Sijbesma vertelt bij Op1 over de internationale race naar het coronavaccin

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Feike Sijbesma vertelt bij Op1 over de internationale race naar het coronavaccin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV