Beau: bekijk hier wat er gebeurt als het OM het besluit van Peter R. de Vries niet goedkeurt

Beau: bekijk hier wat er gebeurt als het OM het besluit van Peter R. de Vries niet goedkeurt

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 4 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Advocaat Peter Schouten was te gast bij Beau om te praten over de verdediging van kroongetuige Nabil B. in het Marengoproces. Vandaag maakten hij en Peter R. de Vries bekend dat zij de vermoorde advocaat Derk Wiersum op willen volgen.

De reactie van Schouten
Beau vraagt zich af wat er gaat gebeuren als het OM het besluit niet goedkeurt. ''Er zijn wegen om te proberen dit juridisch rond te maken.'', vertelt de advocaat overtuigend. Bekijk het item van Peter Schouten bij Beau in de video hieronder.

Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

<em>Beau</em>: bekijk hier wat er gebeurt als het OM het besluit van <em>Peter R. de Vries</em> niet goedkeurt Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 4 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Advocaat Peter Schouten was te gast bij Beau om te praten over de verdediging van kroongetuige Nabil B. in het Marengoproces. Vandaag maakten hij en Peter R. de Vries bekend dat zij de vermoorde advocaat Derk Wiersum op willen volgen. De reactie van SchoutenBeau vraagt zich af wat er gaat gebeuren als het OM het besluit niet goedkeurt. ''Er zijn wegen om te proberen dit juridisch rond te maken.'', vertelt de advocaat overtuigend. Bekijk het item van Peter Schouten bij Beau in de video hieronder. Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv. John van den Heuvel over besluit Peter R. de Vries: "Buitengewoon onverstandig" (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? Peter Plasman over besluit Peter R. de Vries: ''Ik heb met verbazing zitten kijken'' Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau: bekijk hier wat er gebeurt als het OM het besluit van Peter R. de Vries niet goedkeurt

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau: bekijk hier wat er gebeurt als het OM het besluit van Peter R. de Vries niet goedkeurt of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV