Op1 gemist? Peter Plasman over besluit Peter R. de Vries: ''Ik heb met verbazing zitten kijken''

Op1 gemist? Peter Plasman over besluit Peter R. de Vries: ''Ik heb met verbazing zitten kijken''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 4 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv.

Rechtbankverslaggever Saskia Belleman en strafrechtadvocaat Peter Plasman waren donderdagavond te gast bij Op1 om te praten over de verdediging van kroongetuige in het Marengoproces, Nabil B.

Veel kritiek op Peter R. de Vries
Vandaag maakten advocaat Peter Schouten en Peter R. de Vries bekend dat zij de vermoorde advocaat Derk Wiersum op willen volgen. ''Ik heb vanmiddag met verbazing zitten kijken.'', aldus Peter Plasman. Bekijk het hele fragment in de video hieronder.

<em>Op1</em> gemist? Peter Plasman over besluit <em>Peter R. de Vries</em>: ''Ik heb met verbazing zitten kijken'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 4 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv. Rechtbankverslaggever Saskia Belleman en strafrechtadvocaat Peter Plasman waren donderdagavond te gast bij Op1 om te praten over de verdediging van kroongetuige in het Marengoproces, Nabil B. Veel kritiek op Peter R. de VriesVandaag maakten advocaat Peter Schouten en Peter R. de Vries bekend dat zij de vermoorde advocaat Derk Wiersum op willen volgen. ''Ik heb vanmiddag met verbazing zitten kijken.'', aldus Peter Plasman. Bekijk het hele fragment in de video hieronder. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Zien: Peter R. de Vries reageert in RTL Boulevard op nieuwe rol in Marengo-proces Bekijk deze video » John van den Heuvel over besluit Peter R. de Vries: "Buitengewoon onverstandig" (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Peter Plasman over besluit Peter R. de Vries: ''Ik heb met verbazing zitten kijken''

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Peter Plasman over besluit Peter R. de Vries: ''Ik heb met verbazing zitten kijken'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV