Video: bekijk hier de gesprekken van Femke Halsema en Ferdinand Grapperhaus op app

Video: bekijk hier de gesprekken van Femke Halsema en Ferdinand Grapperhaus op app

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Burgemeester Femke Halsema van Amsterdam voelde al vroeg nattigheid over de situatie op de Dam. Dat blijkt uit vrijgegeven app-verkeer tussen haar en minister Ferdinand Grapperhaus van Justitie en Veiligheid. Hart van Nederland maakte een compilatie van de gesprekken.

Bekijk het hele item over de whatsappjes in de video van Hart van Nederland hieronder.

Video: bekijk hier de gesprekken van <em>Femke Halsema</em> en <em>Ferdinand Grapperhaus</em> op app Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Burgemeester Femke Halsema van Amsterdam voelde al vroeg nattigheid over de situatie op de Dam. Dat blijkt uit vrijgegeven app-verkeer tussen haar en minister Ferdinand Grapperhaus van Justitie en Veiligheid. Hart van Nederland maakte een compilatie van de gesprekken. Bekijk het hele item over de whatsappjes in de video van Hart van Nederland hieronder. Zien: Geert Wilders leest appjes van Femke Halsema aan Ferdinand Grapperhaus voor Bekijk deze video » Op1 gemist? Ruben Koops vertelt over app-verkeer tussen Femke Halsema en Ferd Grapperhaus Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: bekijk hier de gesprekken van Femke Halsema en Ferdinand Grapperhaus op app

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: bekijk hier de gesprekken van Femke Halsema en Ferdinand Grapperhaus op app of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV