Docu Louis Theroux: Beware of the Tiger gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Louis Theroux: Beware of the Tiger gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Louis Theroux: Beware of the Tiger gemist? Bekijk hier de hele uitzending Britse documentaire van journalist Louis Theroux over wilde dieren in particulier bezit in de VS. GevangenschapVolgens het Wereld Natuur Fonds leven er vandaag meer tijgers in (privé)gevangenschap in Amerika dan in het wild in heel Azië. Hetzelfde geldt voor grote aantallen leeuwen, beren en chimpansees. Gewapend met deze statistieken trekt Louis Theroux door de Verenigde Staten, op zoek naar mensen die dieren houden die je normaal gesproken in de natuur van Afrika en Azië vindt. ChimpanseesAl reizend brengt Louis Theroux een bezoek aan Joe Exotic, een voormalig politieman uit Oklahoma die meer dan 150 tijgers heeft gefokt en verzameld, een vrouw genaamd Connie Casey die een van Amerika's grootste privéverzamelingen van chimpansees bezit. Verder komt hij onaangenaam dicht bij een aantal grote katten en gevaarlijke primaten. Klikbeet maakt parodie op de populaire Netflix-serie Tiger King Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Britse documentaire van journalist Louis Theroux over wilde dieren in particulier bezit in de VS.

Gevangenschap
Volgens het Wereld Natuur Fonds leven er vandaag meer tijgers in (privé)gevangenschap in Amerika dan in het wild in heel Azië. Hetzelfde geldt voor grote aantallen leeuwen, beren en chimpansees. Gewapend met deze statistieken trekt Louis Theroux door de Verenigde Staten, op zoek naar mensen die dieren houden die je normaal gesproken in de natuur van Afrika en Azië vindt.

Chimpansees
Al reizend brengt Louis Theroux een bezoek aan Joe Exotic, een voormalig politieman uit Oklahoma die meer dan 150 tijgers heeft gefokt en verzameld, een vrouw genaamd Connie Casey die een van Amerika's grootste privéverzamelingen van chimpansees bezit. Verder komt hij onaangenaam dicht bij een aantal grote katten en gevaarlijke primaten.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Docu Louis Theroux: Beware of the Tiger gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV