Thierry Baudet openhartig in Beau: "Mijn vader wil mij niet zien"

Thierry Baudet openhartig in Beau: "Mijn vader wil mij niet zien"

Thierry Baudet, de voorman van Forum voor Democratie, zat op donderdag 4 juni aan tafel bij Beau om te vertellen waarom hij van de anderhalvemetersamenleving af wil. Tijdens het gesprek deed hij ook een openhartige onthulling: "Mijn vader wil mij niet meer zien."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 4 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Quarantaine
Baudet beweert het onzin te vinden om de anderhalvemetersamenleving in stand te houden, want daar gaan niet alleen bedrijven, maar ook mensenlevens aan kapot. Wanner Beau van Erven Dorens vraagt of Baudet zijn ouders nog omhelst sinds de uitbraak van de coronacrisis, komt de politicus met de onthulling over het contact met zijn vader. Het klinkt erger dan het lijkt: "Hij zit in strikte quarantaine."

Bekijk het gesprek met Thierry Baudet in Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Thierry Baudet openhartig in <em>Beau</em>: &quot;Mijn vader wil mij niet zien&quot; Thierry Baudet, de voorman van Forum voor Democratie, zat op donderdag 4 juni aan tafel bij Beau om te vertellen waarom hij van de anderhalvemetersamenleving af wil. Tijdens het gesprek deed hij ook een openhartige onthulling: "Mijn vader wil mij niet meer zien." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 4 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. QuarantaineBaudet beweert het onzin te vinden om de anderhalvemetersamenleving in stand te houden, want daar gaan niet alleen bedrijven, maar ook mensenlevens aan kapot. Wanner Beau van Erven Dorens vraagt of Baudet zijn ouders nog omhelst sinds de uitbraak van de coronacrisis, komt de politicus met de onthulling over het contact met zijn vader. Het klinkt erger dan het lijkt: "Hij zit in strikte quarantaine." Bekijk het gesprek met Thierry Baudet in Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beau gemist? Geert Wilders en Thierry Baudet gaan los op Femke Halsema Bekijk deze video » Beau gemist? Thierry Baudet denkt dat Femke Halsema ministers heeft gemanipuleerd Bekijk deze video »
Talkshow :
Thierry Baudet openhartig in Beau: "Mijn vader wil mij niet zien"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet openhartig in Beau: "Mijn vader wil mij niet zien" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV