Beau Gemist? Familie Froger emotioneel tijdens opnames Lieve Frogers

Beau Gemist? Familie Froger emotioneel tijdens opnames Lieve Frogers

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 4 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

De familie Froger praat met Beau van Erven Dorens over hun nieuwe programma 'Lieve Frogers', waarin ze wensen van kijkers uit laten komen. De opnames en de bijzondere gesprekken kwamen soms hard binnen: "We waren allemaal in tranen", vertelt Natasja over een bezoek aan een varkensboerderij met Oma Tonnie, die twee weken later euthanasie zou plegen.

<em>Beau Gemist?</em> Familie Froger emotioneel tijdens opnames <em>Lieve Frogers</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 4 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. De familie Froger praat met Beau van Erven Dorens over hun nieuwe programma 'Lieve Frogers', waarin ze wensen van kijkers uit laten komen. De opnames en de bijzondere gesprekken kwamen soms hard binnen: "We waren allemaal in tranen", vertelt Natasja over een bezoek aan een varkensboerderij met Oma Tonnie, die twee weken later euthanasie zou plegen. Het is nog niet bekend wanneer Lieve Frogers op tv komt Bekijk ook Shownieuws: René en Natasja Froger en steunen medewerks Voedselbank medewerkers Bekijk deze video »
TV :
Beau Gemist? Familie Froger emotioneel tijdens opnames Lieve Frogers

Het is nog niet bekend wanneer Lieve Frogers op tv komt

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau Gemist? Familie Froger emotioneel tijdens opnames Lieve Frogers of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV